Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

APIBIH | July 29, 2021

Scroll to top

Top

Nema komentara

BH poker tim

BH poker tim

BH Poker Tim je u Decembru 2012-te u Beču izborio učešće na Evropskom Kupu Nacija 2013 , koji se igra u Martu 2013- te u Londonu.

Tim koji će predstavljati BiH u Londonu na ENC 2013 turniru biće izabran od igrača iz postojećeg tima i novih igrača koji će se za svoje mjesto u timu boriti kroz kvalifikacione turnire i proces priprema.

Ono što je prva velika novost ovih kvalifikacija je da ćemo u timu za London sigurno imati jednu ženu, jer IFP (Međunarodna Poker Federacija) tako nalaže svojim pravilima.

Kvalifikacije za Evropski Poker Tim počinju 14.Januara 2013. Kvalifikacije traju do 24.Februara 2013. tj. tačno 6 nedelja.

Kvalifikacioni turniri igraće se svaki dan od 20:00h na stranici našeg sponzora Atospoker.com pod nazivom EVROPSKI POKER TIM APIBIH

Svake nedelje po jedan igrač koji je tokom 7 dana prikupio najviše bodova na kvalifikacionim turnirima priključiće se BH POKER TIM-u.
Nakon 6 nedelja pripremama tima će se priključiti 6 novih članova te na kraju još dva najbolje rangirana ženska člana sa UKUPNE RANG LISTE.

Osam članova postojećeg tima , te 8 novih članova pripremaće se zajedno od 25.Februara , te ćemo u skladu sa ukupnim dosadašnjim rezultatima igrača i rezultatima sa priprema izabrati idealni tim od 6 članova koji putuju u London.

Upiši komentar